Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-19 17:52:00

D&R’dan Babalar Günü’ne özel iki ayrı reklam filmi

Televizyon için hazırlanan ve “İlk Hecem, Hep Gücüm Oldun” mesajıyla yayınlanan filmde, çocukların babalarına olan sevgisi ele alınıyor. Dijital mecralar için hazırlanan reklam filmi ise, D&R’ın Babalar Günü’ne özel Instagram yarışmasını konu ediniyor.

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, Babalar Günü’nü iki yeni reklam filmiyle karşılıyor. Çocukların ilk hecelerinin ba-ba olmasından yola çıkılarak hazırlanan reklam filmlerinin ilkinde, yeni ufuklara yönlendiren, yol gösteren, vizyon kazandıran, güven veren babalar ve onlara “İyi ki varsın babacığım” diyen çocukları vurgulanıyor. D&R ürünlerinin ve birlikte keyifli vakit geçiren babalar ile çocuklarının yer aldığı film, “Babana sevginin gücünü gösteren birbirinden özel hediyeler D&R’da! D&R, senin dünyan!” dış sesiyle sona eriyor.

D&R Babalar Günü’nü Instagram’da düzenlediği yarışma ile kutluyor

İlk hecemiz hep gücümüz olan babalara, onları çok mutlu edecek bir hediye vermek isteyenler, D&R Instagram yarışmasında buluşuyor. Çocuğunun ona ilk defa baba dediği anı #İlkHecemHepGücüm etiketiyle Instagram hesabından paylaşanlar, 500 TL D&R hediye çeki kazanacak 10 şanslı kişiden biri olma fırsatı yakalıyor! D&R, Instagram yarışmasını sosyal medyada yayınlanan reklam filmiyle duyurdu.

 

Babalar Günü TV Reklamı: https://youtu.be/a6cT4zP3fjE

Babalar Günü Sosyal Medya Reklamı: https://youtu.be/NI0XzccHvGw

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.