Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-30 15:47:00

Yalıkavak Marina'nın seçkin "Ada Bölgesi" dünyanın en lüks markalarının buluşma noktası

Dünyanın en lüks markalarının bir araya geldiği göz alıcı "Ada Bölgesi" ile Yalıkavak Marina Türkiye'de lüks yaşamın nabzını tutuyor!

2018-2019 döneminde Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası seçilen Yalıkavak Marina, dünyaca ünlü markaları Bodrum'a getirmek amacıyla ikonik ve değerli global projelere yatırım yaparak, misafirlerine hem uluslararası standartlarda lüks deneyimler hem de premium hizmetler sunmaya devam ediyor.

Türkiye ve dünya jet-setinin gözdesi Yalıkavak Marina, dünyaca ünlü lüks ve sofistike markaların buluşma noktası Ada Bölgesi’nde yeni projelerini tamamlamanın ve ilk defa bu yaz misafirlerine sunmanın heyecanını yaşıyor.

Bodrum’un en önemli lüks ve cazibe merkezi Yalıkavak Marina Ada Bölgesi dünyanın en değerli markalarının yeniden kapılarını açması ve yeni markalar ile hareketleniyor.

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen moda, saat, mücevher, tekne markaları arasında yer alan Beymen, Gizia, Kaff Diamond, Rolex, Sunseeker ve Tektaş’a (Audemars Piguet, Chopard, Patek Philippe) bu yaz lüks moda devi Dior da katıldı.

Angie, Zuma, Fenix, Nusret, Sait ve Dolce gibi ikonik restoran ve kafeler de Ada Bölgesi’nin büyüleyici deniz manzarasına karşı yerlerini yeniden almanın ve konuklarına imza lezzetlerini sunmanın heyecanını yaşıyor.

Dünya devlerinden Dior’un, Türkiye'deki ilk Dioriviera mağazasını ve dünyanın en lüks gurme markalarından olan Arkady Novikov’un da özel "Novikov Bodrum" restoranını Yalıkavak Marina'da açmasıyla birlikte Bodrum'u ziyaret eden konuklara dünya standardında deneyimler sunma geleneği de sürdürülüyor.

Yalıkavak Marina Direktörü, Deniz Akaltan; “Yalıkavak Marina olarak Bodrum'un prestijli konumunu lüks turizm dünyasında daha da yüksek seviyelere çıkarmaya yönelik önemli girişimlerimize devam ediyoruz. Türkiye yatçılık sektörünün gururlu bir marka elçisi Yalıkavak Marina olarak karasularımızı, Bodrum yarımadasını ve Yalıkavak bölgesini uluslararası prestijli organizasyonlarda en üst düzeyde tanıtarak Türkiye’yi temsil etmeye devam edeceğiz. Yalıkavak Marina’mız Bodrum yaz turizminin global çapta prestijli destinasyonları arasında yerini pekiştiriyor. Dioriviera ve Novikov Bodrum açılışlarıyla Bodrum’un prestijli konumuna güç katmaktan da mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Yalıkavak Marina aynı anda 620 yatı ağırlayabilen yapısıyla hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunuyor. Dünyanın önde gelen 100’den farklı markasına ev sahipliği yapan Yalıkavak Marina, Türk ve dünya mutfaklarından örnekler sunan gurme restoranları, butik otelleri ve Avrupa Birliği (“AB”) normlarındaki Mavi Bayraklı plajıyla deniz tutkusunu lüks resort anlayışıyla harmanlayarak kişiye özel eşsiz bir marina deneyimi sunuyor. Yalıkavak Marina dünyaca ünlü markaların ve seçkin yaşam alanlarının dahil olduğu bölgenin en büyük lüks AVM’sine ve ödüllü Beach ve Boutique otellere de ev sahipliği yapıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.