Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-28 12:23:00

HANN Sahne seyircisiyle ilk kez Kanyon açık havada buluştu

HANN Sahne’nin açık havada ev sahipliği yaptığı ilk oyun “Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit” seyirciler tarafından ilgi ile karşılandı!

 

Tiyatro Hemhal’in aylardır özlemle beklenen oyunu “Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit” uzun bir aradan sonra ilk kez Kanyon Teras’ta HANN Sahne ev sahipliğinde tiyatro severler ile buluştu.

 

Latife Tekin’in “Sevgili Arsız Ölüm” romanından uyarlanan, Hakan Emre Ünal ile Nezaket Erden’in uyarladığı, Hakan Emre Ünal’ın yönettiği, Nezaket Erden’in tek kişilik oyunu “Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit” hem dramatik hem de eğlenceli dünyası ile seyircilerden tam not aldı.

 

Bu yaz tiyatro, açık havada!

Kanyon Teras’ta kurulan sahnede gerçekleştirilen temsil, gün batımında, serin bir yaz esintisi eşliğinde tiyatro severlere eşsiz bir açık hava deneyimi sundu! Tiyatro severler sosyal mesafe kurallarına ve hijyen kurallarına uygun olacak şekilde oyunu seyrettiler.

 

2017 yılında gösterime girdiği günden bu yana seyircilerin beğenisini toplayan “Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit” köyden şehre göç eden bir ailenin şehre alışmaya çalışmasını ve evin küçük kızının mücadelesini konu ediyor. Dirmit’in durmak bilmeyen merakı, karşısına çıkan zorluklara karşı duruşu izleyenleri kendisine hayran bırakıyor!

 

HANN Sahne, yaz boyunca birbirinden değerli oyunlara ev sahipliği yapacağı açık hava sahnesi programı ile Kanyon’da seyircisi ile bir araya gelmeye devam edecek!


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.