Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-08 12:22:00

Çalışanlara koronavirüs süreci için ücretsiz destek

Great Place To Work Enstitüsü, şirketlere ücretsiz olarak çalışan anketi desteği sağlamaya başladı. COVID-19 sürecinin çalışanlar üzerindeki etkilerini azaltmayı hedefleyen Enstitü, çalışan sağlığı, esnek çalışma ve koordinasyon konularında destek sunuyor.

 

Toplum sağlığını tehdit eden Covid-19 salgını, çalışanları ve ekonomiyi etkiledi. Şirketler, iş akışlarındaki sürekliliği ve çalışanlar arası iletişimi sağlamanın, aynı zamanda kaygıyı azaltıp güven duygusunu ön plana çıkarmanın yollarını arıyor. Pazarlamasyon Prime’ın Covid19 Raporu’na göre, salgın, iş dünyasının yüzde 68’lik kesimini “oldukça fazla” endişelendiriyor. Yüzde 27’lik kesim ise salgının etkilerinden “kısmen endişe” ediyor. Raporda, dünyada alınan önlemleri etkili bulanların oranı yüzde 9 olarak gösterilirken, Türkiye’de alınan önlemleri etkili bulanların oranı ise yüzde 2 olarak belirtiliyor.

 

Hedef, koronavirüs sürecinin çalışanlara olumsuz etkilerini azaltmak

Great Place to Work® Türkiye Genel Müdürü Eyüp Toprak, “Belirsizliklerle dolu bir dönemden geçiyoruz. Kaygı, çaresizlik ve korku duygularını hissettiğimiz bugünlerde güvene, motivasyona ve kesintisiz iletişime her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Birbirimizi anlamalı ve sağduyulu olmalıyız. Her sektöre açık düzenlediğimiz ücretsiz analizlerimizle, bu hassas dönemde çalışanlara ve yöneticilere destek olmayı, iş akışında oluşabilecek risk faktörlerini önlemeyi ve yeni bakış açıları kazandırmayı amaçlıyoruz.” açıklamasında bulundu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.