Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-22 13:33:00

Prof. Dr. Sevil Atasoy, adli bilimlere ilgi duyanlarla buluştu

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Üsküdar Üniversitesi kariyer testini çözen ve adli bilimler alanına yatkınlığı en yüksek çıkan çok sayıda aday ile buluştu. Türkiye’nin farklı şehirlerinden katılımcıların olduğu buluşmada alanla ilgili kariyer olanaklarından bahseden Prof. Dr. Sevil Atasoy, amaçlarının toplumda adli bilimlere ilgi duyanları bir araya getirmek olduğunu söyledi.

 

Adli Bilimler alanında Türkiye’nin en önemli isimlerinden olan Prof. Dr. Sevil Atasoy, Adli Bilimlere ilgi duyanları Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşke bahçesinde misafir etti.

 

Buluşmaya, Üsküdar Üniversitesi’nin uyguladığı ve bugüne kadar on binlerce adayın mesleğine yön veren kariyer testini çözenler içinden sonucu adli bilimler alanına en yatkın adaylar katıldı.

Van ve Kütahya gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinden de katılımın olduğu buluşmaya adaylar yoğun ilgi gösterdi.

 

Prof. Dr. Sevil Atasoy: “Toplumun içinden bir ekibin oluşturulması çok önemli”

 

Adli Bilimler alanına ilgili olan kişilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Sevil Atasoy, “Bu koşullarda karşılaşıyor olmak bizi üzüyor ama çok kısa zamanda pandemi sürecini atlatıp daha güzel ve iç içe olacağımız buluşmalarda karşılaşacağımıza inanıyoruz. Bu ekiple ilk defa karşılaştık, bir araya geldik ama farklı vesilelerle bir araya gelmek en büyük temennimiz. Bu buluşma ilk ama son olmaz. Bizim amacımız toplumda adli bilimlere ilgi duyan kişileri bir araya toplamak. Toplumun içinden gelen bir ekibin oluşturulması bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

 

Katılımcılarla birebir sohbet eden Prof. Dr. Sevil Atasoy, adli bilimler alanında akademik kariyer olanakları, Yüksek Lisans ve Doktora programları hakkında da bilgi verdi.

 

Toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından program sona erdi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.