Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-08-14 13:59:00

23 yıl sonra görevini oğluna devretti

Ege İhracatçı Birlikleri'nde 12 Ağustos 2020 tarihinde Nedim Uysal için bir veda töreni düzenlendi. Törene, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Ege Demir ve Demir dışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Yalçın Ertan ve EDDMİB Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

Ege Demir ve Demir dışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Yalçın Ertan, Nedim Uysal'ı Türk sanayisine ve ihracat dünyasına altın harflerle imza atmış örnek bir sanayici ve çok değerli bir ihracatçı olarak tanımladı.

 

Nedim Uysal'ın kendileri için büyük bir yol gösterici olduğunu dile getiren Ertan, " Sektöründe bir dünya devi olan Norm markasını, İzmir'e ve Türk ekonomisine kazandıran, Birliğimizin 1997 yılında kuruluşu sırasında Kurucu Yönetim Kurulunda yer alan ve 23 yıldır Birliğimize büyük hizmetler veren Nedim Uysal'ın deneyimlerinden bundan sonraki süreçte de istifade edeceğiz. Bu ayrılışı bir veda olarak görmüyoruz. Nedim Ağabey'e bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk diliyoruz" diye konuştu.

 

Duayen iş insanı Nedim Uysal'a bugüne kadar verdiği hizmetler anısına teşekkür plaketini takdim eden Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, " Sayın Nedim UYSAL’a birliklerimize ve sektöre verdiği katkılar, bizlere öğrettikleri için şükranlarımızı sunarız" dedi.

 

Ege Demir ve Demir dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu'nda önümüzdeki süreçte Norm Cıvata Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Fatih Uysal temsil edecek.

 

 

Nedim Uysal Özgeçmiş

 

25.02.1935 yılı Manisa ‘nin Salihli İlçesinde doğdu. Öğrenimini Salihli’de ta­mamladıktan sonra 1965 – 1973 yıllarında Salihli ‘de Toprak Sanayi ile iş hayatına başladı. Evli ve bir çocuk sahibi olan Sn. Uysal aynı zamandabir kız bir erkek 2 torun sahibidir.

 

 

1973 yılında Norm Cıvata A.Ş.’yi kurmuş ve 47 yıldır şirketin değerleri üze­rinde yükselmesi için bir fiil çalışmaktadır.

 

Halen Norm Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı görevini

devam ettirmektedir.

 

Bornova’da çift vuruşlu bir set makine ile cıvata üretimine başlayan Norm Holding yurt içinde ve yurt dışında otomotiv, beyaz eşya, elektronik, mobilya, inşaat, makine sektörlerindeki ana üreticilerin ve güçlü markaların çözüm ortağı olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Nedim Uysal özellikle ısıl işlem ve malzeme karakteri konusunda önemli bilgi birikimine ve tecrübeye sahiptir.

 

 

Sadece iş hayatında değil sanat ve eğitim konusunda vizyonerlik ve ileri

gö­rüşlülüğü ile iş hayatında örnek bir lider olan Uysal ‘ın birçok oda

ve dernek üyeliği de mevcuttur. Sn. Uysal ‘ın halen devam etmekte olduğu;

 

 

1-Ege İhr.Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği (1997-2020 devir teslim)

 

2-Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Üyeliği(Ebso)

3-Ege bölgesi Sanayi Odası Fabrikasyon Metal Ürünleri Sanayi

Meslek Komitesi Başkanı

4-Ebsov Vakfı mütevelli Heyet Üyeliği

5-İ.A.O.S.B. Vakfı Mütevelli Heyet üyeliği

6-Kit-Vak Vakfı Mütevelli Heyet üyesi

7-Çiğli Rotary Üyeliği

8-Salihliler Kültür ve Dayanışma Derneği Onursal Üyeliği

9-Ege Bölgesi Antalyalılar Derneği Üyeliği

bulunmaktadır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.