Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-30 14:26:00

Bosch Termoteknoloji, blog sayfasını hayata geçirdi

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından Bosch Termoteknoloji, Bosch profesyonellerinin bilgi ve tecrübelerini aktardığı ‘Bosch Blog’ sayfasını yayına aldı.

Bosch Termoteknoloji, hayatı kolaylaştıran ürün ve hizmetlerinin yanı sıra bilgi verici içeriklerini de kullanıcılarla buluşturuyor. Bosch profesyonellerinin uzman bakış açısını, deneyimlerini paylaştığı “Bosch Blog” Haziran ayı itibarıyla resmi web sitesinde hayata geçti.

Bosch Termoteknoloji’nin kurumsal web sitesini ziyaret eden kullanıcılar; “Bosch Blog” aracılığıyla gündemdeki detayları, Bosch’un teknolojik alt yapısıyla zenginleştirilen bağlanabilirlik, nesnelerin interneti, pazarlama gibi konu başlıklarını ve dijitalleşme hakkındaki son gelişmeleri takip edebilecek. Bosch Blog yazarları aynı zamanda ikimlendirme sektöründeki önemli konu başlıklarına da yer verecek. Bosch iş ortaklarının da tecrübelerini paylaşabileceği blog sayfası, geniş konu yelpazesiyle iklimlendirme sektörünün takipçileri başta olmak üzere tüm okuyucularına katkı sağlayacak.

Bosch Termoteknoloji Türkiye Pazarlama Direktörü Ali Aktaş, Bosch Blog hakkında görüşlerini aktardı: “Bosch olarak hayatı kolaylaştıran teknolojilerimizle öne çıkmakla yetinmiyor; bilgi birikimimizi, ülkemize ve dünyaya katkı sağlayabilecek tüm içerikleri kullanıcılarımızla kesintisiz bir şekilde paylaşmaya önem veriyoruz. Sahip olduğumuz dijital kültürün yeni bir adımı olarak, kullanıcılarımızın bu bilgi birikimine bir tık ile ulaşabileceği blog sayfamızı hayata geçirdik. Zengin içeriklerle besleyeceğimiz sayfamızın hem sektörümüz hem de tüm okuyucular için faydalı olmasını dileriz.”

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.