Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-01 12:36:00

İşte tarzından ödün vermeyenler için ADAPT 360 kulaklık

Yeni kurulan ses markası EPOS, bugün EPOS | SENNHEISER ortak markalı bir dizi ürününü tanıtıyor. ADAPT 360 kulaklık seti bu heyecan verici yeni serinin ayrılmaz bir parçasını oluşturuyor. Yoğun yaşam tarzlarına sahip profesyonellerin beklentilerini karşılayan ADAPT 360 şık ve çağdaş tasarımının yanı sıra, olağanüstü bir ses kalitesine sahip. Yüksek kaliteli ses, güvenilir performans ve şık tasarımın bir araya geldiği ADAPT 360, ayrıca favori cihazlarınız arasında zahmetsizce geçiş yapmanıza da olanak sağlıyor.

Geliştirilmiş ses deneyimi

115 yıllık inovasyon ve ses deneyimine dayanan dünya piyasasının birinci sınıf ses markası Demant Group'un bir parçası olan EPOS, piyasaya üstün ses kalitesi ve performans sunma misyonunu destekleyen bir kulaklık sürüyor. Günümüzün profesyonellerine evde, ofiste veya hareket halinde çalışırken cihazlarıyla kolayca entegre olan çok yönlü çözümler sunuyor.

Ses alımını optimize etmek için arka plan gürültüsünü azaltan ve iki gelişmiş mikrofon aracılığıyla konuşmayı geliştiren aktif gürültü önleme (ANC) özelliğine sahip ADAPT 360 ister evde, ister bir kalabalığın arasında veya ofiste olsun, kullanıcılarına bulundukları ortamda tam kontrol sağlıyor. Hem konsantrasyonu hem de verimliliği arttırmaya yardımcı olan bu özelliğin yanı sıra, UC optimizasyonu ve iki Bluetooth cihazının aynı anda eşleştirilmesini sağlayan çok noktalı bağlantı sunan ADAPT 360, ses performansını arttırarak profesyoneller için cihazlar arasında kolayca geçiş yapma imkanı da sağlıyor. ADAPT 360, aynı zamanda sezgisel ve akıcı bir deneyim sağlamak adına, tek bir özel düğme aracılığıyla kullanıcıların Microsoft Teams uygulamasına katılmasına da fırsat tanıyor.

Uzun süreli konfor için tasarlandı

Siyah veya beyaz görünüme sahip, dayanıklı, yüksek kaliteli malzemelerden hazırlanmış şık ve sofistike bir tasarıma sahip cihaz, evde veya dışarıda tek bir kulaklık ile tüm ihtiyaçlarını karşılamak isteyen yoğun iş tempolu profesyoneller için mükemmel bir tasarım sunuyor.

Yumuşak deri kulak pedleri ve ergonomik tasarımı sayesinde, kullanıcılara saatler süren kullanımda dahi rahatlık sağlayan ADAPT 360, katlanabilir tasarımı ile aynı zamanda kolay taşınabilir özelliğe de sahip. Stil, konfor ve performanstan asla ödün vermeden tasarlanan ADAPT 360, kullanıcılarına 39 saate kadar konuşma süresi sunuyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.