Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-17 10:13:00

Paramanya’nın Uzay Seyahati Güncellemesi Yayınlandı

Yeni güncelleme ile birlikte oyuncular oyun oynayarak Efsanevi Küp kazanabilecek. Ayrıca oyuncular sadece giriş yaparak Elmas Küp ve giriş yaptıktan sonra 3 kere oyun oynayıp Tamamlama Zaferlerini kazanarak Premium Kart Paketi’ne de sahip olabilecek. 

Güncelleme ile yeni bir S+ karta sahip olmak da mümkün. Oyuncular A Beyaz Eda Şapkası I/II/III/IV kartlarını toplayarak S+ Beyaz Eda ya da S+ Yarışçı Ceyda ile takas edebilecek. Oyuncular elde ettikleri kartlar ile ödül kazanabilecek. Etkinlik sona erince elde edilen kart ya da kartlar için ayrı ayrı 300 Elmas posta kutusuna gönderilecek.

Bugün başlayan etkinliklerin detayları şu şekilde:

Uzay Seyahati’ne çıkıyoruz

Oyuncuların çok sevdiği etkinliklerden olan Uzay Seyahati bu güncelleme ile açılıyor. Uzay Seyahati modunda oyuncular haritadan diledikleri gezegeni seçip ilerleyebilecek ve büyük ödülü almak için tüm gezegenleri keşfetmeye çalışacak. Yeterince şanslı olmayan oyuncular ise güçlenmelerine yardımcı olacak teselli ödüllerinden yararlanabilecek.

S+ Karakter elde etmek çok kolay

Tek yapılması gereken A Beyaz Eda Şapkası I/II/III/IV kartlarını toplayarak S+ Beyaz Eda ya da S+ Yarışçı Ceyda ile takas etmek. Etkinlik içinde elde edilen kart ya da kartlar için ayrıca 300’er elmas da kazanılacak. Etkinlik 17 Temmuz 11:00’dan 21 Ağustos 10:59’a kadar sürecek. 

Rakiplerini Tamamlama Zaferleri ile yen

17 Temmuz – 7 Ağustos arasında Sıralı Zafer, Renkli Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu bitiren tüm oyuncular Premium Kart Paketinin sahibi oluyor. Daha sonra etkinlik yenileniyor ve 7 Ağustos – 21 Ağustos tarihleri arasında tekrar aktif oluyor ve yine Premium Kart Paketi dağıtıyor.

Oyun oynayarak kazan

Günde 3 kere oyun oynayınca kazanabilen Premium Kart Paketi yanında yine bu güncellemeye özel 5/5 ve 10/10 etkinlikleri de katıldı. 5 oyun oynandığında 5 elmas, 10 oyun oynandığında Efsanevi Küp kazanılıyor. 

Özel giriş etkinliğini kaçırma

Elmas Küplerin ne kadar değerli olduğunu hatırlatan Paramanya, 17 Temmuz – 21 Ağustos tarihlerinde oyuna giren herkese 1 adet Elmas Küp veriyor.

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.