Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-07 09:59:00

Metro Türkiye Maskeleri Alış Fiyatına Satışa Sunmaya Devam Ediyor

Pandemi sürecinde fiyat spekülasyonlarıyla mücadele kapsamında birçok öncü uygulamaya imza atan ve daha önce 100.000 adet maskeyi kâr amacı gütmeden raflarına koyan Metro Türkiye, maske satışlarına gelen yeni düzenlemeyle birlikte tüm mağazalarında maskeleri yeniden alış fiyatından satışa sunuyor. Maske stoku konusunda bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Metro Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Boris Minialai, “Tedarikçilerimiz ile çok yakın çalışıyoruz ve kritik öneme sahip bu ürüne olan yüksek talebi yönetmek için şu anda 5 milyon maskenin tedarikini de tamamlamış bulunuyoruz.” dedi.

Her koşulda güvenilir ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Metro Türkiye,koronavirüs sürecinin ilk gününden bu yana birçok öncü uygulamayı hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda koronavirüs sürecinin ilk günlerinde 100.000 maskeyi alış fiyatından raflarına koyan Metro Türkiye, maske satışlarına gelen yeni düzenlemeyle birlikte 8 Mayıs 2020 itibariyle tüm mağazalarında maskeleri yeniden alış fiyatına satmaya başlıyor.

Metro Türkiye’nin 30 yıldır müşterilerinin ihtiyaçları olan ürünleri, doğru fiyat ve kalite yaklaşımıyla sunduklarını belirten Metro Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Boris Minialai, Mart ayında fiyat spekülasyonlarına karşı mücadelemiz kapsamında, 100.000 maskeyi hızlı bir şekilde tedarik etmiştik ve tüketicilerimize alış fiyatından sunmuştuk. Maske satışlarına ilişkin bu yeni düzenlemeyle birlikte maskelerimizi alış fiyatından satışa sunacağımızı tekrar taahhüt ediyoruz. Metro Türkiye olarak amacımız, ihtiyacı olan herkesin bu kritik öneme sahip ürüne ulaşabilmesi. Tüm mağazalarımızda yüksek talepli bu ürünün stok yönetimi için de tedarikçilerimiz ile birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve hali hazırda 5 milyon maskenin tedarikini sağladık.” dedi.

Metro Türkiye, ayrıca tüm tüketicilerinin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek adına maske satışının yeni döneminde de her 1 tüketici için 3 kutu maske alım sınırlaması getiriyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.