Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-08-14 14:19:00

Emirates'ten acil yardım desteği uçuşları

  • Şirket dünya çapında herkese kritik yardımların ve malzemelerin Beyrut'a ulaştırılması için kargo kapasitesine dönüştürülmek üzere nakit olarak veya Skywards Milleriyle bağışta bulunma imkanı veriyor
  • Emirates SkyCargo liderliğindeki insani yardım çalışmaları kapsamında yerel ve uluslararası STK'larla birlikte çalışılacak
  •  

Emirates SkyCargo, ülkeye en çok ihtiyaç duyulan hava taşımacılığını sunmak için 50'den fazla özel uçuş düzenleyerek Lübnan'a kargo operasyonlarını artırmayı planlıyor.

 

Emirates, dünyanın dört bir yanından insanlara, Emirates Airline Vakfı aracılığıyla özel, güvenli ve kullanışlı bir portal üzerinden nakit para bağışında bulunma veya Skywards Millerini bağışlama imkanı veriyor. Bağışların süreceği önümüzdeki üç ay boyunca, Emirates Airline Vakfı, bir dizi STK ortağıyla birlikte hızlı ve şeffaf bir şekilde sahada bağışların doğrudan etkilenen kişilere yardımcı olmasını sağlamak adına, acil gıda, tıbbi malzeme ve diğer en çok ihtiyaç duyulan kalemlerin gönderilmesini bizzat koordine edecek. Saygın insanı yardım ortaklarını seferber etmek için çalışmalar sürüyor.

 

Her bir bağış için, Emirates SkyCargo üzerinden kritik tıbbi ekipman ve malzemeler, gıda ve diğer acil ihtiyaç duyulan ürünlerin doğrudan Beyrut'a ulaştırılması için insanı yardım kuruluşlarına kargo kapasitesi sunulacak. Ek olarak, Beyrut'a acil yardım çalışmalarını hızlandırma taahhüdünün altını çizen Emirates SkyCargo, onaylı gönderiler için hava taşımacılığı ücretlerinde %20 oranında bir indirim sunarak daha fazla katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed Bin Said Al Maktum şunları söyledi: "Bugün tüm dünya bu trajik felaketten etkilenenlere acil yardım ve kurtarma desteği sunarak Lübnan'la dayanışma içinde hareket ediyor. Emirates olarak, BAE'nin Lübnan'ı desteklemeye yönelik devam eden insanı yardım çalışmalarını destekliyoruz ve acil bakım, barınma, gıda ve tıbbi destek sağlayan kuruluşlarını destekleyebilmesini sağlamak adına küresel acil durum müdahalesini güçlendirmek konusunda kararlıyız. Dünyanın dört bir yanından insanlar Lübnan'a destek gönderiyor ve biz de bu zor zamanlarda Lübnanlılara yardım ve kurtarma çalışmalarında sahada somut ve proaktif şekilde yardımcı olmak adına bir yol sunmaktan ötürü gururluyuz."

 

Emirates halihazırda BAE'deki çeşitli halk tabanlı kuruluşların bağışladığı gıda, kıyafet ve tıbbi malzemeleri taşıyan çok sayıda charter uçuşu düzenleyerek Lübnan'daki acil yardım çalışmalarını desteklemektedir.

 

Emirates, bir fark yaratmak ve hizmet verdiği topluluklara güçlü bir ortak olmak konusunda kararlıdır. Emirates Airline Vakfı üzerinden, şirket 16 ülkede 30 insani yardım ve hayırseverlik projesini destekliyor. Yıllar içinde, Emirates, Airbus Vakfı ile yaptığı ortaklık kapsamında insanı yardım seferlerini desteklemiş olup 2013 yılından beri Emirates A380 ile yapılan nakil uçuşlarıyla ihtiyaç sahiplerine 120 tonun üzerinde gıda ve hayati acil durum ekipmanları taşımaktadır.

 

Emirates, 1991 yılından beri Lübnan'a ve Lübnan'daki topluluklara hizmet vermektedir. Şirket, Dubai ve Beyrut arasındaki operasyonlarına (haftada üç kere) Boeing 727 kullanarak başlamıştır. Bugün, Emirates Boeing 777 kullanarak Beyrut'a günde iki sefer gerçekleştirmekte ve sefer sıklığını artırma planları yapmaktadır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.