Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-13 13:12:00

Şekerbank’tan “Çiftçi destek paketi”

Şekerbank, çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü “Çiftçi Destek Paketi” ile kutluyor. “Çiftçi Destek Paketi” kapsamında, çiftçiler tarımsal ihtiyaçlarını aylık %0,99 faiz oranı ile 24 aya varan vade seçenekleri ile karşılıyor. Kredi ödemelerini hasat zamanına göre belirleyen çiftçiler ayrıca “Hasat Kart” ile anlaşmalı üye iş yerlerinde 5 ay vadeye sıfır faizle alışveriş yapabiliyor.

 

 

Kuruluş amacı tarımın finansmanı olan Şekerbank, koronavirüs salgınında gıda üretiminin devamlılığı açısından önemi daha da artan tarım sektörünü desteklemek amacıyla 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel “Çiftçi Destek Paketi”ni geliştirdi. Şekerbank “Çiftçi Destek Paketi” ile 24 aya varan vadeler için aylık %0,99 faiz oranıyla çiftçilerin nakit ihtiyacını karşılıyor.

Kampanyadan yararlanan çiftçiler, kredi geri ödemelerini hasat döneminde yapıyorlar.

 

Çiftçiler ayrıca, Hasat Kart ile anlaşmalı üye işyerlerinde 5 ay vadeli sıfır faizle alışveriş imkânı da elde edebiliyor. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü de kapsayan “Çiftçi Destek Paketi”nden 30 Haziran 2020 tarihine kadar yararlanmak mümkün olacak.

 

Tuğbay Kumoğlu: “Çiftçiyi desteklemek varoluş nedenimiz”

Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Tarımı, üretimi ve çiftçiyi desteklemek bizim varoluş nedenimiz. Koronavirüs salgınında gördük ki tarımda üretimin sürekliliği evde kalma sürecinde olan tüm dünya için büyük önem arz ediyor. Biz de içinde bulunduğumuz koşullar karşısında üreticinin korunması ve varlığını sürdürebilmesi için çiftçilerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Salgına karşı tarımsal üretimin sürdürülebilirliğinin sağlanması için çiftçilerimizin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ‘Çiftçi Destek Paketi’yle yanlarında yer alıyoruz. Bu vesileyle tarladan sofraya üretim zincirinin en büyük gücü olan çiftçilerimizin Çiftçiler Günü’nü kutluyor, kampanyamız ile bereketlerinin bol olmasını diliyoruz.”

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.