Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-24 11:05:00

Mert Demir ve Seda Erciyes’ten düet: “Geberebilirim”

 

Mert Demir’in yeni albümünden yayımladığı ikinci şarkısı “GEBEREBİLİRİM” Epic Istanbul etiketiyle sizlerle!

 

Alternatif müzik dünyasının yükselen sesleri Mert Demir ve Seda Erciyes’in bir araya geldiği “GEBEREBİLİRİM” teklisi müzikseverlerle buluştu. İkinci albümünde yer alacak şarkıları yayımlamaya devam eden Mert Demir, Haziran ayında müzikseverlerle paylaştığı “GİTTİLER” şarkısının ardından bu kez “GEBEREBİLİRİM” ile saplantılı bir ilişkiyi konu alıyor.

 

Prodüktörlüğünü Mert Demir’in, yardımcı prodüktörlüğünü ise Emir Ural’ın üstlendiği tekli, alternatif R&B ve bedroom pop türleri arasında süzülüyor. Mert Demir ve Seda Erciyes’in etkileyici vokalleri ile duygu yüklü müziğin pürüzsüz harmanı dinleyicinin diline dolanacak.

 

Şarkıya kendi sözleriyle eşlik eden Seda Erciyes ise “10:50” ve “Başa Sarıp Dur” şarkılarıyla Türkçe R&B müziğinin güçlü temsilcilerinden biri olarak şarkıya kendi yorumunu katıyor.

 

 

Mert Demir Hakkında

Mert Demir 1993 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. Lise dönemlerinde başarılı bir öğrenci olan Mert, hedeflerini ve ilgi odağını annesinin hediye ettiği gitarla değiştirdi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ndeki eğitimine ara verip birçok önemli albümün prodüksyon aşamasında yer alırken bu süreçte kendini bulma yolunda mesafe kat etti.

 

Nisan 2019'da prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği ilk albümü ''Bak Kollarım Burada'' yı yayımladı. Bu albümde bir adet türkü düzenlemesi ve 8 adet sözünü, müziğini ve düzenlemesini kendisinin üstlendiği şarkıya yer verdi. Albüm çalışmalarına hızla devam eden Mert Demir, 2020 yılının başında “GİTTİLER” ile sevenleriyle tekrar buluşmuştu. Bu kez, Seda Erciyes ile stüdyoya giren Mert Demir, “GEBEREBİLİRİM” şarkısıyla karşınızda.

Mert Demir’in yeni teklisi “GEBEREBİLİRİM” bugün Epic Istanbul etiketiyle tüm dijital platformlarda!


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.