Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-19 13:09:00

Param Kart'lılar yurdun en ücra köşesinde bile avantajlı

Türkiye’nin lider elektronik para kuruluşu TURK Elektronik Para, hizmet alanını genişletmek ve kullanıcılarına en avantajlı çözümleri üretmek için PTT ile anlaştı. Hali hazırda tüm banka ATM’lerden para yatırma ve para çekme işlemi gerçekleştirebilen Param Kart kullanıcıları, bu anlaşma ile Türkiye’nin 81 ilinde bulunan 3.751 PTT Matik’ten çok daha uygun işlem ücretiyle para yatırabilecek veya çekebilecek.

TURK Elektronik Para ve PTT arasında yapılan anlaşmaya göre, Param Kart kullanıcıları PTT Matik’lerden diğer banka ATM’lerine göre daha uygun işlem ücretiyle para yatırıp, çekebilecek. Bu sayede hiçbir banka ATM’sinin bulunmadığı 83 yerleşim yerinde bile 3,5 milyon Param Kart kullanıcısı en avantajlı şekilde işlemlerini gerçekleştirebilecek.

TURK Elektronik Para A.Ş., elektronik para, ön ödemeli kart, online tahsilat, fiziki ve sanal POS, para transferi, fatura tahsilatı gibi geniş bir yelpazede bireysel ve kurumsal müşterilere hizmet sunan bir fintek kuruluşudur. Avukatlar için sunduğu BaroKart ve Adalet Bakanlığı’na bağlı personel için sunduğu AdaletKart dahil olmak üzere 68 farklı ortak marka ile halen yılda 10 milyar TL hacme sahip 27 milyon online işlem gerçekleştiriyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.