Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-23 10:16:00

Her zaman her yerde çalış

Hareket Halindeki Modern Profesyoneller için EPOS AI™ Destekli ADAPT 660 Kulaklık

Yeni kurulan ses markası EPOS, bugün EPOS | SENNHEISER ortak markalı ADAPT 660 Bluetooth kulaklık setini tanıtıyor. Yoğun şekilde çalışan günümüz ofis çalışanlarının hayatlarına sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanan ADAPT 660, ses deneyiminden ödün vermeyen profesyoneller için tasarlanmıştır.

 

Her Ortamda Güçlü Performans

 

115 yıllık yenilik ve ses deneyime sahip Demant Group'un bir parçası olan pazardaki yeni premium ses markası EPOS, ADAPT 660 kulaklığın piyasaya sürerek modern işgücünün ihtiyacını karşılıyor. EPOS AI ™ ile ADAPT 660, ses alımını optimize eden benzersiz makine öğrenimi yoluyla geliştirilen algoritmalar aracılığıyla kullanıcının ortamında olumlu bir işitsel deneyim için akıllı uyarlanabilir sese olanak sağlıyor.

 

Alexa Voice Assistant sayesinde profesyoneller, hareket halindeyken dahi üretken olmaya devam edebilir, toplantılarını kesintisiz erişimle planlayabilirler.

 

Tamamen kablosuz bir tasarım olan ADAPT 660, verimliliği arttırırken kullanıcıların yaptığı işe odaklanmasını da kolaylaştırır.Dört ANC mikrofon sistemi sayesinde, kulaklık harici ortamları sürekli olarak izler ve açık ofislerdeki sohbet hacmini azaltmadan, rüzgar sesi dahi, dış mekandaki istenmeyensesleri ortadan kaldırır.Ek olarak, kullanıcılar ses alımını optimize etmek için makineler tarafından geliştirilmiş algoritmalar ile üç geliştirilmiş mikrofonu kullanarak mükemmel çağrı netliği sunabilir; bu da tüm çağrı katılımcıları için doğal bir konuşma deneyimi anlamına gelir. UC optimizasyonu ve aynı zamanda iki Bluetooth cihazını aynı anda eşleştirerek kullancııların cihazlar arasında kolayca geçiş yapmalarını sağlayarak hem esnekliği hem de çok yönlülüğü arttıran bir bağlantı performansı sunar. Son olarak, ADAPT 660, sezgisel ve akıcı bir deneyim sağlamak için Microsoft Teams için sertifika alıyor ve kullanıcılar uygulamayı kulaklıklı mikrofon setindeki Microsoft Teams için tasarlanmış özel buton aracılığıyla anında başlatabiliyor.
 

Ofiste durmayan tasarım

 

Şık ve çağdaş bir kulaklık olan ADAPT 660, hem ofiste hem de hareket halindeyken kullanılabilecek bir tasarıma sahip. Profesyonellerin tüm ihtiyaçları için mükemmel uyum sağlayan ADAPT 660, 30 saate kadar sıra dışı pil performansı ile gün boyu kullanım için optimize edilmiştir. Çift katlanabilir taşınabilir tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlayan günümüzün mobil işgücü için nihai ses arkadaşı. ADAPT 660, ister ofiste, ister işe gidip gelirken kullanıcıların verimliliğini arttırır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.