Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-21 19:12:00

Accor Türkiye otelleri yaz tatili fırsatlarını artırılmış önlemlerle sunuyor

Dünyanın öncü otel gruplarından Accor Otel Grubu, Türkiye’de yaz sezonu destinasyon seçenekleri ve ALLSAFE önlemleri eşliğinde konuklarını ağırlıyor.

 

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu, yaz sezonunun başlaması ve seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasıyla birlikte Türkiye’nin popüler yaz destinasyonlarındaki otellerinde konuklarını, bugünün koşullarına en uygun biçimde, en üst düzey güvenlik ve hijyen önlemleri ile karşılıyor. Protokol ve standartlara uygun şekilde artırılmış önlemler çerçevesinde, “yaz destinasyonları” renkli ve hareketli günlerine geri dönerken, Accor Türkiye Otelleri, yaz destinasyonlarında tatil fırsatlarını artırılmış önlemlerle sunuyor.

 

Yerel otoritelerin belirlediği standartlarda hizmet sağlayan Accor Türkiye Otelleri, kıyı şeridi boyunca konuklarını, Ege’nin mavi sularıyla buluşturuyor. Accor’un önde gelen premium markası Swissôtel, “hayat bir yolculuktur, onu iyi yaşayın” prensibinden hareketle, her yaz olduğu gibi bu yaz da canlı, zinde, güvenilir, konforlu ve enerjik bir tatil deneyimi vadediyor. Swissôtel konuklarına dünyayı ve yaşamın gerçek ödüllerini keşfetmek için ihtiyaç duydukları yaşam kalitesini sunuyor.

 

Swissôtel’ler aşağıdaki destinasyonlarda konuklarını ağırlıyor;

  •  
  • Bir kıyı şeridi oteli olarak Swissôtel Resort Bodrum Beach, Haziran ayında kapılarını yeniden açtı. Otelde ‘Safe Hotels’ projesi kapsamında konukların ve otel çalışanlarının güvenliğine öncelik veriliyor. Ege'nin göz alıcı atmosferinde benzersiz bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler arasında yer alan otel, Turgutreis sahilinde yer alıyor. Otel, ailelere uygun bahçe ve deniz manzaralı oda seçeneklerine sahip. Bahçedeki koşu parkurları ve serinletici havuzları ile konuklar eşsiz canlılık konseptini hissedebiliyorlar. Otel günümüzün koşullarına uygun operasyonel değişikliklerle hizmet veriyor. Plaj havluları kapalı özel paketlerle konuklara teslim ediliyor. Sık temas alanları 2 saatte bir dezenfekte ediliyor. Restoran alanı da masa aralığı düzenlemeleri ile hizmet sunuyor. Menüler QR kodlarıyla dijital olarak sunuluyor. Otel ve çevresinde, daha az sayıda misafire kişiselleştirilmiş hizmet, havuz ve SPA gibi alanların sık sterilizasyonu, sosyal mesafeye uygun şezlong düzeni, açık büfe ve kahvaltı servislerinde gıda ve hijyen kontrolü, el dezenfektan noktaları, asansör ve lobi gibi ortak kullanım alanlarının dezenfeksiyon işlemleri, pleksicam ekran ve zeminde sosyal mesafe işaretlendirmeleri gibi önlemlerle en sağlıklı koşullarda tatil imkânı sunuluyor.
  •  
  • Rotasını İzmir’e doğru çizenlerin öncelikli tercihi Swissôtel Büyük Efes, İzmir’de de konukların sağlığı için alınan önlemler, yine ALLSAFE standartlarına uygun olarak otele giriş sürecinden önce başlıyor. Misafirlere ise sadece tatilin keyfini çıkarmak kalıyor. 12.000m2 büyüklüğünde peyzajlı bahçesi, Kordon manzarasının güzelliğine bakan, ferah odalar, bahçe- deniz ve şehir manzaralı, sağlıklı yaşam seçenekleri oteli eşsiz kılıyor. Giriş işleminden önce başlayan önlemler sayesinde konuklar rahatlayarak konaklamanın tadını çıkarabiliyorlar. Restoranda yiyecekler, maske, vizör ve eldiven kullanan eğitimli personel tarafından servis ediliyor. Konuklara sunulan SPA ürünlerinde tek kullanımlık alternatifler sunuluyor. (kese, şampuan, duş jeli gibi) Otelde, hijyen kitleri, temassız ödeme seçeneği, çevrimiçi giriş – hızlı çıkış işlemleri, restoran ve barlarda ekstra hijyen kontrolü, SPA ve spor alanlarında tek kullanımlık ürünler sunulması, şezlongların her kullanımda dezenfeksiyon işlemleri, açık ve kapalı havuzların ozonla ve klorla sterilizasyonu gibi önlemler alınıyor.
  •  
  • İstanbul’dan uzaklaşmadan yazın tadını çıkarmak isteyenlere İstanbul’un merkezinde Boğaz ve Avrupa kıtasının eşsiz manzarasına bakan Swissôtel The Bosphorus bahçe, şehir ve havuz manzaralı oda seçenekleri ve açık havuzu ile şehirde eğlenceli saatler geçirme imkanı sağlarken, akşam açık hava sinemasında sevdikleri ile birlikte film keyfi sürme opsiyonları sunuluyor. Şehir hayatının klasikleşen spor salonlarını bahçesine taşıyan otelde, konuklar açık hava eşliğinde spor yaparak canlı ve zinde kalmaya devam ediyor. Operasyonlarında gerekli tüm düzenlemeleri de sağlayan otelde restoran menüleri dijital olarak kullanılıyor, yiyecekler gerekli ekipmanlarla iyi eğitimli bir ekip tarafından servis ediliyor. Pürovel SPA’da da QR kodlu menüleri ile bakımlarınızı dijital olarak görüntülenebiliyor. Otel konuklarının güvenliği için tüm sosyal mesafe kurallarına uymakla beraber, yüksek hijyen ve sterilizasyon önlemlerini alarak yeni dönemin gerektirdiği ekstra özeni konuklarına sunuyor.

Güvenli turizmi 360 derece yaşatıp destekleyen Accor, kampanyalar ve en iyi fiyat garantisi ile de ön plana çıkıyor. Accor otellerinin Türkiye’deki ayrıcalıklı ve ilgi çekici kampanyaları, ALL Accor Live Limitless Sadakat Programı ile misafirlere sunuluyor. Yaz sezonu için hazır olan turizm sektörünü, önemli adımlar atarak kampanyalar ve indirimlerle destekleyen Accor, önümüzdeki günlerde de kampanyalarını hız kesmeden devam ettirecek.

Konukların seyahat planlarında daha fazla esnekliğe yönelik ihtiyacını göz önünde bulunduran Accor Otel Grubu, esnek ve yarı esnek fiyat tarifeleri ile rezervasyon iptali halinde tam para iadesi seçenekli rezervasyonların yanı sıra; “ekstra 500 ödül puan”, “2 veya 3 kat ödül puan” kampanyası, “%25’e varan indirim” ve partnerler ile ayrıcalıklı fırsatlar kampanyaları ile de seyahat severlere en iyi ve en uygun tatil seçeneklerini sunuyor.

 

Misafirlerinin güvenliğini en önemli önceliği sayan Accor otellerinde uygulamaya konulan ALLSAFE standardı kapsamında, hijyen ve odaların dezenfeksiyon işliçin protokoller, ortak alanların temizliği, konukların ve personelin sağlık durumlarının izlenmesi, dezenfektanlar, oda servisi ve restoran operasyonları için yeni düzenlemeler de dahil olmak üzere sıhhi güvenlik ve sağlığın korunması adına önlemler alınıyor. Test, teftiş ve sertifikasyon hizmetlerinde dünya lideri olan Bureau Veritas ile geliştirilen ALLSAFE Temizlik ve Önlem Etiketi ile dünya çapında tüm oteller için güncellenmiş bir güvenlik ve hijyen eğitimi programı, daha yüksek temizlik standartları, yeni misafir temas önlemleri ile gelişmiş gıda ve güvenlik uygulamaları hayata geçiriliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.