Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-08-10 12:21:00

Kelebek Mutfak, Türkiye genelinde büyümesine devam ediyor

Kelebek Mutfak, 2020 yılında girdiği yeniden yapılanma sürecini kararlılıkla sürdürürken, 2021 yılı sonuna kadar 37 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Sessiz kaldığı birkaç yıllık bir dönemin ardından öncelikle altyapı sistemleri ve insan kaynakları modellerini baştan tasarlayan marka, yeni yolculuğu kapsamında 2020’nin 3.çeyreği itibariyle genişleme ve yayılma planlarını başlattı.

İsmail Doğan: “2020’nin zorluklarına rağmen Kelebek Mutfak markamıza yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

 

Doğtaş Kelebek Grubu CEO’su İsmail Doğan 2020 yılını tüm olumsuzluklara rağmen beklentilerin karşılanacağı bir sene olarak gördüklerini ifade etti. 2019 yılının Kasım ayında yeni konsept mağazalarını İstanbul Kalamış’ta açtıktan sonra; 2020 yılı başında Düzce ve Ankara Çayyolu mağazaları faaliyete geçirdiklerini, kısa zaman içinde de İstanbul Etiler’deki fabrika mağazasını açmaya hazırlandıklarını söyleyen Doğan, 2021 Yılı sonunda yurt içinde 37 mağaza hedeflerinin olduğunu sözlerine ekledi.

 

Sadece yurtiçi değil, yurtdışında da Kelebek Mutfak Mağazaları açılıyor

 

Kelebek Mutfak yurtdışı yatırımları için de düğmeye bastıklarını ileten Doğan, bayilik taleplerini özenle inceleyip uzun yıllar iş ortaklığı yapacakları yatırımcıları tercih ettiklerini belirtti. Planların başında ise bu anlayışla yeni işbirlikleri kurulan Azerbeycan ve Katar geliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.