Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-17 13:00:00

Kahve tutkunu babalara

Üstün teknolojili ürünleriyle hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte’nin kahve makineleri, Babalar Günü’nde kahve tutkunu babaları sevindiriyor.

Babalar Günü’nde babama ne hediye alsam telaşında olanlar için Fakir Hausgeräte’nin kahve makineleri alternatif oluyor.

Bol Köpüklü Türk Kahvesi Keyfi

Türk kahvesi babamın vazgeçilmezi diyenler Fakir Kaave Uno Pro ile bol köpüklü leziz Türk kahveleri yapmak çok kolay. Kaave Uno Pro, 1 litre kapasiteli çıkartılabilir ve kolayca temizlenebilir su tankından suyu kendisi alarak, sizi su koyma zahmetinden kurtarıyor. Küçük, orta, büyük fincan boyutu hafızası sayesinde, seçilen fincan boyutu kadar suyu hazneden aldığı için kahvenizin lezzeti ve kıvamı bozulmuyor. Kaave Uno Pro, cezvede pişirme tekniği esas alınarak ve taşmayı önleyen Fakir’in patentli Limunasense teknolojisi ile tasarlandı. LED ışıklı kontrol paneli kullanım kolaylığı sağlarken kahve yapmayı oldukça pratik hale getiriyor. Her işlemde ışıklı ve sesli uyarı veren cihaz, susuz çalışmaya karşı koruma sistemiyle güven veriyor. Fakir Kaave Uno Pro antrasit, rosie, mat kahve, beyaz, violet, rouge renk seçenekleriyle babanızın sevdiği renkte alabilirsiniz.

Filtre Kahveci Babalara

Fakir Cafe Prestige ile yapılan tam kıvamlı filtre kahveler, babanızın damağında iz bırakacak. Ürün, pratik kullanımıyla babanızın vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. 1.5 litre kapasiteli Fakir Cafe Prestij, 12 fincan kahve yapabilme kapasitesi ve sıcak tutma fonksiyonu ile gün boyu filtre kahve keyfi sunuyor. Cafe Prestige, toz filtre kullanım imkanı, damlatmama ve yıkanabilir filtre gibi özelliklerinin yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Evdeki Barista

Fakir Babila kahve makinesi espresso, cappuccino, latte gibi dünyaca ünlü kahveleri seven babaları mest edecek. Birbirinden leziz ve aromalı kahveleri tek tuşla hazırlayabilen, babanızı kahve gurmesine çevirecek ürünün büyük boy, küçük boy, E.S.E. pod kahve filtresi seçeneği bulunuyor. Çıkarılabilir 1,8 litre kapasiteli su haznesine sahip Fakir Babila, aynı anda 2 fincan espresso yapma özelliğine sahip. Otomatik süt köpürtme sistemi latte, cappuccino gibi bol köpüklü kahveleri barista eli değmiş gibi hazırlama imkanı veriyor. 500 ml’lik süt haznesi buzdolabına sığacak şekilde tasarlandı. Paslanmaz çelik fincan ısıtma katı, bardak yüksekliğini ayarlama ızgarası, termoblok ısıtma sistemi ile kahve tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Şık tasarımlı Fakir Babila, uyku modundayken enerji tasarrufu sağlayarak cep dostu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Kahvesever babaları, mis gibi aromalı kahvelerle mest edecek Fakir Kaave Uno Pro Türk kahvesi makinesi, Cafe Prestij ve Babila kahve makineleri www.fakirshop.com.tr den tedarik edilebiliyor.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.