Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-22 15:11:00

Hilton etkinliklerdeki temizlik ve hijyen standartlarını üst düzeye taşıyor

Hilton, yüksek standartlı hijyen programı EventReady ile etkinlik yöneticilerine yenilikçi çözümler sunarken, konuklara ise daha güvenli bir ortam sağlıyor

Hilton otelleri, korona virüs ile mücadele için hayat geçirdiği CleanStay programının ardından, daha hijyenik ve güvenli etkinlik atmosferi sağlayan EventReady programını da duyurdu. CleanStay özelliklerini taşıyan Hilton EventReady, şirketin kısa bir süre önce başlattığı ve kapsamlı bir araştırma ve geri bildirim süreci sonucunda şekillendirilen Hilton CleanStay programının bir sonraki aşamasını temsil ediyor.

Hilton’dan yapılan açıklamaya göre, Hilton EventReady programının özellikleri şöyle:

  • Temizlik Protokolleri: Program, kısa bir süre önce duyurusu yapılan ve toplantı deneyiminin tüm temas noktalarını dikkate alan Hilton CleanStay programının dezenfeksiyon standartlarını daha da ileri bir düzeye taşıyor. Bu standartlar, konuk ve toplantı odaları için oda mühürlerini, ortak kullanım alanlarında ve toplantı alanlarında dezenfeksiyon istasyonlarını ve EventReady Oda Kontrol Listesini içeriyor.
  • Rezervasyondan Faturalandırmaya Kadar Esneklik: Esnekliğe önem veren Hilton Ekibi, müşterilerle birlikte yol alarak ortak hedefler doğrultusunda bir çalışma yürüttü. Bu kapsamda:
    • Esnek fiyatlandırma, alan seçenekleri ve sözleşme şartları;
    • Küçük toplantılar için basitleştirilmiş anlaşmalar, müşteri ihtiyaçlarına yönelik esnek fırsatlar;
    • Tesisteki katılımcıları uzak konumlarda bulunanlarla sorunsuz bir şekilde bir araya getiren Hibrit Toplantılar, Oda Düzenekleri ve Yaratıcı İletişim Ağları kurulması gibi, çözümler için uzman yönelndirmesi ve derlenmiş kaynaklar sunan Hilton EventReady Strateji Metni’ni hazırlandı.
  • Güvenli ve Sosyal Sorumluluk Taşıyan Çözümler: Toplantılara ve etkinliklere sorumlu bir şekilde ev sahipliği yapmak isteyen Hilton Ekip Üyeleri, müşterilerin gerek sağlık gerekse güvenlik endişelerini ele alırken toplantıların da hedeflerine ulaşması için müşterileriyle işbirliği içinde çalıştı.

    Bu süreç, yaratıcı fiziksel mesafeli toplantı düzenekleri ve yemek servisleri sunmayı, ilham verici yiyecek ve içecek menüleri hazırlamayı ve Hilton’un ödüllü kurumsal sosyal sorumluluk ölçümü platformu olan LightStay tarafından ölçülen çevresel etki çözümlerini paylaşmayı içeriyor.

Her toplantı ve etkinlik deneyimi, hem etkinlik yöneticilerini hem de katılımcıları rezervasyondan faturalandırma anına kadar müşteri beklentilerini fazlasıyla karşılamayı amaçlayan özel Ekip Üyelerinin Hilton misafirperverliği ile destekleniyor.

CleanStay özelliklerini taşıyan Hilton EventReady hakkında daha fazla bilgi almak için www.HiltonCleanStay.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.