Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-18 10:20:00

Dünyaca ünlü cemiyet ve iş dünyasını birleştiren platform Türkiye’ye geliyor

Dünya’nın birçok ülkesinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren iş dünyasının başarılı ismi Agil Mamiyev, iş ve sosyete dünyasının ihtişamlı network platformu olan Millionaire Concept’ in Türkiye’ de de faaliyet göstereceğinin sinyallerini verdi.

 

Network platformları iş dünyasında oldukça önemli bir yer tutuyor. Sosyal çevre ve uluslararası iş bağlantıları başarıyı beraberinde getirirken, yeni iş kapılarının açılmasına da imkan sağlıyor. Bu kapsamda globalde birçok iş bağlantısının oluşturulmasına imkan sağlayan ve uluslararası birçok alanda başarı ödüllerine sahip olan ünlü iş adamı Agil Mamiyev, kurucusu olduğu sosyal network platformu Millionaire Concept’in Türkiye’de faaliyet göstereceğini duyurdu. Dünya’nın saygın iş adamları ve ünlü sanatçılarının üye olduğu network platformu tüm dünyada faaliyet gösteriyor.

 

Gerçekleştirdiği organizasyonlar ile birçok iş insanını bir araya getirirken lüksü ve ihtişamı da bir arada tutan Agil Mamiyev ‘‘Millionaire Concept, lüks organizayonların gerçekleştirildiği ve bu organizasyonların aslında yeni iş faaliyetlerinin oluşturulmasına vesile olduğu bir platform. Üyeler daha çok marka sahipleri, iş insanları, cemiyet ve sanat hayatındaki insanlardan oluşuyor. Millionaire Concept olarak dünya üzerinden çok büyük ilgi gördük. Kulübe üye olanlar sosyal network yaparak iş çevresini geliştiriyor. Çünkü gerçekleştirdiğimiz toplantılar sayesinde insanlar birbirleri ile tanışıyorlar ve fikir alışverişlerinde bulunuyorlar. Ayrıca sadece iş toplantıları değil, ödül geceleri de düzenliyoruz. Bir yandan da Best Model Of The World yarışmasının direktörlüğünü yapıyorum. Yaklaşık 10’ a yakın ülkenin başkanlığını yürütüyorum’’ dedi.

 

‘’Sırada Türkiye, İngiltere ve Dubai var’’

 

Türkiye’de de faaliyet göstereceğini belirten başarılı iş adamı Mamiyev ‘‘Türkiye’de Bodrum’ da güzel bir etkinlik yapma planımız var. Aslına baktığımızda yaptığımız iş turizme ve ekonomiye de katkı sağlıyor. Üyelerimiz bizim vasıtamız ile çeşitli bölgelere geliyor, geziyor ve buralarda iş planları da oluşturuyorlar. Millionaire Concept’te gümüş, altın, platin ve onursal üyelik’ten oluşan dört farklı üyelik şekli bulunuyor. Ayrıca her ülke için de ayrı ayrı ambassadorlarımız bulunuyor. Aralarında yerli ve yabancı ünlülerde yer alıyor. Millionaire Concept Ulusal gala geceleri zamanı, 1 haftalık program çerçevesinde akşam yemekleri, şehir turları, basın konferansları, kapalı toplantılar, iş zirveleri ile başlıyor ve ödül gecesi ile sonlanıyor. İnsanlar bu çerçevede birbirleri ile tanışıp kaynaşabiliyorlar ve fikir alışverişinde bulunuyorlar. Pandemi ortaya çıkmasaydı Londra’ da bir gala gecemiz olacaktı. Ancak, iptal etmek zorunda kaldık. Önümüzdeki dönemlerde Dubai’de de bir organizasyonumuz olacak. Süreci atlattıktan sonra işlerimize devam edeceğiz’’ dedi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.