Konyaaltı Belediyesi ekipleri, Türkiye’nin ilk bebek parkı olma özelliğini taşıyan Konyaaltı Bebek Parkı’nda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.
10 Ağustos’ta tadilat nedeniyle ziyarete kapatılan parkta iç ve dış alanlarda çeşitli düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Çalışmalar kapsamında parkın boyanması, bazı oyuncakların yenilenmesi ve çocukların kitap okuyabileceği yeni alanların oluşturulması planlanıyor.
Konyaaltı Bebek Parkı Sorumlu Öğretmeni Deniz Çetiner, çalışmalarla ilgili, “Bebeklerin daha huzurlu, keyifli ve eğlenceli vakit geçirmesi için parkımız yeniden düzenleniyor. Bizler de çocuklarla ilgili sürprizler hazırlamaya başladık” dedi.

Çetiner, yeni dönemde çocuklar ve aileler için daha keyifli bir ortam oluşturulacağını belirterek, “İç alanda bazı oyuncaklarımız değişiyor ve çocukların kitap okumaları için yeni alan oluşturuyoruz. Aileler, bebekleri ile burada huzurlu ve keyifli zaman geçirmeye devam edecek” ifadelerini kullandı.
Parkın kısa süre içerisinde yeniden hizmete açılacağı, açılış tarihinin ise Konyaaltı Belediyesinin resmî sosyal medya hesaplarından duyurulacağı bildirildi.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2026 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.