Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-15 12:23:00

Yazlığa ve yeni eve taşınmalar başladı, koli, hurç, streç ve bant siparişleri hız kazandı

Yeni normalleşme dönemine geçiş ile birlikte şehirler arası seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla yazlıkçılar, direksiyonu yazlıklarına kırmayı sürdürüyor. Koronavirüs nedeniyle taşınma planlarını erteleyenler de harekete geçmeye başladı. Yazlığa ve yeni eve taşınma organizasyonları hız kazandı. Koronavirüs sürecinde “Ne ararsan var!” diyerek satışlarını 10’a katlayan nalburdayim.com’un verilerine göre, 1 Haziran’dan bu yana taşınma kolileri, koli bantları, vakumlu hurçların satışlarında yüzde 50’lik bir artış yaşanıyor.

Salgının Türkiye’de boy gösterdiği mart ayından bu yana ürün skalasına eklediği hayatın her noktasına dokunan ürünleriyle her yaştan ve her kesimden tüketici tarafından tercih edilen nalburdayim.com, Türkiye’de alışverişin nabzını tutmayı sürdürüyor. Bahçe ve inşaat grubundan, bakım ve onarım malzemelerine, kişisel bakım ve elektrikli ev aletlerine kadar 10 bin çeşit ürünü tüketici ile buluşturan platform, yeni normalleşme sürecinde oluşan alışveriş ihtiyaçlarına da cevap veriyor.

Tablo tamamen değişti

Şehirlerarası seyahat kısıtlamasının kaldırılmasıyla hızlanan yeni normalleşme döneminin, alışveriş listesinde değişiklikler yarattığını kaydeden nalburdayim.com Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Bük, “Koronavirüs süreci, alışveriş ihtiyaçlarında belirleyici bir rol üstlendi. Sürecin evde geçirilen döneminde kişisel bakım ürünleri, spor aletleri, ev bakım, onarım ve boya ürünlerinde artış yaşanmıştı. Ay başında yeni normalleşmeye geçişle birlikte listeye yeni ürünler girdi. Her sene yaz aylarında listenin ilk sıralarında yer bulan taşınma kolileri, koli bantları, vakumlu hurçlar nihayet yerini aldı. Bu ürünlerin satışlarındaki artış yüzde 50’yi buldu.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.