Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-16 14:29:00

TP Vision ve Bowers & Wilkins Markaları’nın iş birliği yenilendi

Premium televizyon ve ses markası Philips TV & Sound’un lisanslı sahibi olan TP Vision; efsanevi ses mühendisliği şirketi İngiliz menşeili Bowers & Wilkins’le olan başarılı ortaklığını uzatma kararı aldığını açıkladı.

İlk olarak 2018 yılının Haziran ayında ilan edilen ortaklık, 2020 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülecek olan yeni model OLED + ve küçük ekranlı LCD modellerinde de devam edecek. TP Vision ve Bowers & Wilkins iş birliği kapsamında bugüne kadar piyasaya sürülen üç farklı Ambilight’lı OLED +; tüketicilerden, sektör öncülerinden ve medyadan aldığı pozitif bildirimlerle son 18 ayda Avrupa’da gerçekleştirilen farklı etkinliklerde 95 adet ödül kazandı.

65” Philips OLED+984 modeli; TV pazarında performans ve tasarım özellikleriyle yeni bir referans noktası oluşturarak diğer tüm premium TV markaları tarafından ulaşılması gereken kalite standardı haline geldi.

TP Vision ve Bowers & Wilkins işbirliği; her iki markanın da kendi içlerinde sürekli olarak geliştirmekte olduğu teknoloji kapasitesi, ürün geliştirme uzmanlığı ve üretim kabiliyeti sayesinde oldukça başarılı bir şekilde devam ediyor. Her iki markanın da Avrupa’da üretim ve mühendislik tesislerinin bulunması iş birliğini daha verimli ve etkin hale getiriyor.

TP Vision Avrupa CEO’su Kostas Vouzas iş birliğinin uzatılmasıyla ilgili düşüncelerini ‘’Bowers & Wilkins’le olan iş birliğimiz kapsamında üretilen televizyonlarla pazardaki premium marka algısını yükselttiğimize inanıyorum. Hali hazırda TV pazarındaki performans standartlarınıdeğiştirmenin yanı sıra, her yeni çıkan modelimizle standartları daha da yükseltiyoruz.
Kendi alanının lideri olan iki bağımsız markanın ortaklığının devamı; tüketicilerimizi seçkin ürünlerimizle memnun etmeye odaklı olduğumuzun en iyi göstergesi. Bowers & Wilkins’le iş birliğimizin önümüzdeki dönemde de devam edecek olmasından dolayı oldukça mutluyum.
’’dedi.

Bowers & Wilkins CEO’su Geoff Edwards ise düşüncelerini; ‘’ TP Vision ile ortaklığımız; sahip olduğumuz ses becerilerimizi üst seviyedeki muhteşem bir marka ile birleştirmemiz esasına dayanıyor. TV kategorisinde bugüne kadar kazandığımız başarılardan dolayı oldukça guruluyum. TP Vision’la ortaklığımızın devam etmesi bizi çok mutlu etti.’’sözleriyle aktardı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.