Reklam
Tarih : 2026-09-18 09:05:11

Gedik Yatırım’dan pay geri alım programı

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu kararı doğrultusunda, Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) 19 Mart 2025 tarihli ilke kararı kapsamında genel kurulun ayrıca yetkilendirme kararı aranmaksızın pay geri alım programı başlatılacak. Program, yapılacak ilk genel kurul toplantısında ortakların bilgisine sunulacak.

Geri alım programının azami süresi, yönetim kurulu kararının kamuya açıklanmasından itibaren 3 yıl olarak belirlendi. Program kapsamında geri alınabilecek azami pay miktarı 100 milyon TL nominal değerli 100 milyon adet pay, kullanılabilecek azami fon tutarı ise 700 milyon TL olarak açıklandı.

Şirket, program kapsamındaki işlemlerin yürütülmesi ile Borsa İstanbul A.Ş ve Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş nezdindeki gerekli işlemlerin gerçekleştirilmesi, özel durum açıklamalarının yapılması ve mevzuat kapsamında gerekli diğer işlemlerin yerine getirilmesi konusunda genel müdürlüğü yetkilendirdi.

  Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2026 borsakap.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.